...Rustfritt stål
- Egnet for alle energikilder: elektrisk og gasskomfyr, samt glasskeramisk og halogenplate
- Ovnssikker og oppvaskmaskinsikker
- 1 x 12 cm kasserolle
- 1 x 14 cm kasserolle
- 1 x 16 cm kasserolle
- 1 x 18 cm kasserolle
- 1 x 20 cm kasserolle...
Fire elektriske pizzaovner Serie Topazio Modell ZN390E Merke Sud Forni
Romdimensjoner (LxPxH): 950x900x150150150mm
Utvendige dimensjoner (LxPxH): 1400x1120x1150mm
Pizza kapasitet 9+9+9 Ø 33
Effekt: 400V+N+T / 30KW
Maksimal temperatur: 500°C
Vekt: 465 kg
Valgfritt stativ
Tilgjengelig i forskjellige variasjoner og dimensjoner
CNC-bearbeiding hos RPWORLD møter de ulike behovene til kundene, som spenner fra enkeltkomponenter til produksjon av små til mellomstore serier. Våre CNC-maskiner kjører døgnet rundt og sikrer at dine høypresisjonsdeler med komplekse geometrier leveres på bare 3 dager. Vi har 3-aksers, 4-aksers og 5-aksers maskiner, boremaskiner, dreiebenker og gnistmaskiner som er designet for å produsere komplekse former med høy presisjon. De toppmoderne maskinene tilbyr strenge toleranser i henhold til DIN ISO 2768 middels (fint) og et stort bearbeidingsområde fra 1 mm til 1600 mm.
Bransjer i bruk:
- Produksjon av medisinsk utstyr
- Bilindustri
- Vitenskapelige instrumenter
- Maskinteknikk
- Roboter
- Design
Materialer: Vitenskapelige instrumenter
Materialer: medisinsk utstyr
Din pålitelige partner fra Kina for injeksjonsformer og støpekomponenter med høykvalitets og kostnadseffektive løsninger, akkreditert av ISO 9001:2015 & IATF 16949.
AT-serien: matlagingsintelligens for grilling og baking.
AT-serien inkluderer et stort utvalg av konveksjonsovner.
Materiale: Rustfritt stål
Materiale i stekerom: Emaljert
Funksjoner: Ventilert luft
Temperaturområde fra: 50 °C
Temperaturområde til: 300 °C
Oppvarmingstid: Ca. 8 minutter (150 °C)
Antall nivåer: 4
Bredde: 595 mm
Dybde: 615 mm
Høyde: 580 mm
Profesjonell mikrobølgeovn med elektroniske kontroller
1000/1550 Watt - 120V / 1 / 60Hz
25 L matlagingskapasitet - helt i rustfritt stål - Digitalt tidtakingssystem på skjermen for enklere bruk og overvåking - Fleksibel matlaging takket være doble og triple tidsalternativer med programmerbare taster X2 og X3
Inline konvektorovner: Pallene passerer gjennom ovnen én etter én.
Automatiske batchovner: Ovnen fylles med paller mens den holdes på en temperatur under geleringstemperaturen. Etter at den siste pallen er lastet, startes temperatursyklusen for hele partiet. Ovnen tømmes i en rask prosess etter at hele temperaturprofilen er gjennomført.
Stabelovner: Pallene lastes inn i ovnen. Når hver rad er fylt, heves alle radene med paller opp ett nivå. Når en rad med paller har nådd den øverste posisjonen i et temperaturområde, skyves den inn i neste temperatur sone og senkes derfra ned i faste tidsintervaller og tømmes.
Slyngkonvektorovner: Pallene lastes inn i ovnen i faste tidsintervaller og passerer gjennom de enkelte temperatursonene.
Utendørsbelegg og føtter i rustfritt stål • Arbeidsflater i rustfritt stål AISI 304, satinert, med en tykkelse på 1,5 mm • Høyden på arbeidsflaten justerbar fra 840 til 900 mm • Kontrollpaneler formet med skråstilte kontroller mot operatøren • Store håndtak som ikke stikker ut fra maskinkroppen • Modularitet i serien 200-400-600-800-1200 • Enkelt og effektivt koblingssystem • Enheter forberedt for sokkel • Bredt utvalg av tilbehør • Enheter i samsvar med CE-regelverk • Brennere med stabilisert flamme, laget av nikkelbelagt støpejern • Sikkerhetsventiler med termoelement og pilotflamme • Emaljerte støpejernsgitter i svart, syrebestandig med lange stråler for støtte av små gryter • Dreneringskar i rustfritt stål
Kommersiell konveksjonsovn Casselin
Kledning i rustfritt stål
Kokeområde i emaljert stål
Dør med dobbelt glass
Innvendig belysning
Med 2 ventilasjonsmotorer
Temperaturområde: fra 0°C til 300°C
Tidtakeren: 0 - 120 minutter
4 plater inkludert, 454 x 327 mm
Avstand mellom platene: 70 mm
Mål: B 595 x D 615 x H 570 mm
Vekt: 38 Kg
Ref:CFCV1
Generativt bygde tapte modeller akselererer presisjonsstøping
Metallstøpe deler produserer vi basert på selvbygde, tapte modeller ved hjelp av to forskjellige presisjonsstøpeprosesser.
I disse prosessene blir tapte modeller innkapslet i keramiske materialer. Modellen brennes ut, og man får et formhulrom for metallstøpingen. Etter at den fylte smelten har stivnet, fjernes formen og blir dermed ødelagt.
Denne metoden er spesielt egnet for metallkomponenter med
- komplekse og underkuttede geometrier
- tynne veggtykkelser
- glatte overflater
ved produksjonsvolumer fra 1 til noen hundre og med et stort materialutvalg.
I dette området har vi to presisjonsstøpeprosesser tilgjengelig: kuvetten presisjonsstøping, også kjent som differensialtrykkmetoden, og skallstøping.
Rotary Oven er det ideelle og mest passende valget for baking av ulike vestlige brødprodukter, desserter, bakverk og hamburgerbrød. Denne ovnen er svært populær blant små og mellomstore bakerier og er best egnet for baking av et variert utvalg. Den har et omfattende luft- og varmesystem for baking av deig. Denne ovnen baker på gass / diesel etter behov. Utstyrt med et vognrotasjonssystem, er den egnet for å bake brød på en profesjonell måte for å sikre jevn varmefordeling på brødet.
• Den baker alle typer bakverk, arabiske søtsaker, kaker og alle typer bakverk.
• Forbrenningskammeret er laget av høykrommateriale.
• Døren er designet på en måte som sikrer at varmen ikke lekker ut, noe som sparer energi.
• Brenstoffet som brukes i ovnen, diesel eller gass, etter behov.
• Ovnen er utstyrt med et elektrisk panel, hvor den nødvendige temperaturen, baktid og nødvendig dampetid kan kontrolleres med hetten som går automatisk.
Lewant Eco 800
Konstruksjon av høy kvalitet helt i rustfritt stål, varmeveksler i varmebestandig rustfritt stål AISI 310S
rotasjonsdrift uten ramme
to uavhengige dampgeneratorer - en i den varme luftstrømmen og en ved høy temperatur, integrert i varmeveksleren, som varmes opp av eksosgassene
høytytende termisk blokk med luftbevegelse fra den mindre varme utgangsstadiet til den varmeste sonen i ovnen
termisk isolasjon med en tykkelse på 150 mm
3 års garanti, kundeservice 24 timer i døgnet
høyden på kokeområdet i standardversjonen er 2000 mm, en økning i produktiviteten på 22% med samme opptatt areal
due sirkulasjonsvifter, lufttilførsel fra begge sider – et stort volum av oppvarmet luft med lav hastighet
redusert steketid, redusert steketap
den termiske effektiviteten er over 93%, og det er den beste indikatoren
dimensjoner: 1780 x 2450 x 2520 mm
vekt: 1780 kg
Disse ovnene er ideelle for små bakerier, men kan også fungere veldig godt i større bakerier som en sekundær ovn for baking av mindre produkter som baklava, pizza, paier, bakverk, kaker, svampekaker og alle andre typer gjærdeig. Kontrollpanelet er produsert som berøringsskjerm eller manuell type. Opptil 5 dekk kan brukes på hver, og det finnes utstyr som gir et fuktig miljø for fermenterte produkter på undersiden av ovnen. Det er også tilgjengelig et bord i rustfritt stål. Antallet brett for hvert dekk kan sees på den tekniske spesifikasjonssiden. Hvert dekk kan kontrolleres individuelt mellom 0-300 °C, og varmen fra taket og bunnen styres separat. Den produseres kun som elektrisk. Varmeholdingen i steinbunnene er på maksimumsnivå. Produktene kan observeres tydelig gjennom glassdører og kraftig belysning. Alternativt manuell og berøringsskjerm kontrollpanel / Fermentering eller rustfritt bord for bunnen av ovnen.
Det finnes to typer ovner å velge mellom, dampinjeksjon eller kombinasjonsovner med kjele. Dampinjeksjonsmodellene er ikke designet for hel dags bruk eller regenereringsmatlaging, velg i stedet en kombinasjonsovn med kjele.
Dampinjeksjons kombiovner:
- Electrolux Air-o-Convect dampinjeksjons kombinasjonsovner (ikke for Storbritannia)
- Convotherm easyDial ES eller GS modell kombinasjonsovner
- Hounö C Series kombinasjonsovner
Kjele kombiovner:
- Electrolux Skyline kombinasjonsovner
- Electrolux Air-o-Steam Level B ovner
- Convotherm easyDial EB eller GB eller OES modeller kombinasjonsovner
- Hounö K eller CombiSlim serie kombinasjonsovner
- Lincat Combimaster ovner
- Rational Combimaster ovner
- Eloma kombinasjonsovner
- Falcon kombinasjonsovner
- Vulcan Hart kombinasjonsovner (ikke for bruk i EU)
Generelle egenskaper:
Dobbeltvirkende vifte for jevn varmefordeling
Justerbar steketemperatur mellom 0-300°C
Manuell eller automatisk fuktighetskontroll
Automatisk viftestopp ved døråpning takket være magnetbryter
Herdet glass med silikonpakning
Innvendig glass som kan åpnes for enkel rengjøring
Kropp i rustfritt stål
Tekniske spesifikasjoner:
Mål (cm): 800x750x530
Kapasitet: 4-40x60
Vekt (kg): 67
Effekt (kw): 6,5
Strøm: 220/380 V
Denne profesjonelle elektriske pizzaovnen lar deg enkelt og kostnadseffektivt steke 1 pizza på 35 cm. Den garanterer effektivitet og hurtighet.
Denne profesjonelle elektriske pizzaovnen lar deg enkelt og kostnadseffektivt steke 1 pizza på 35 cm. Den garanterer effektivitet og hurtighet.
Denne elektriske pizzaovnen er utstyrt med en analog termostat fra 0° til 300°, en timer, mineralullisolasjon, beskyttede varmeelementer og en sikkerhetstermostat. Denne kvaliteten på produksjonen sikrer sikkerhet, kvalitet og enkelhet.
Denne profesjonelle pizzaovnen vil være perfekt for alle profesjonelle innen restaurantbransjen og pizzeriaer. Den vil enkelt tilpasse seg ditt miljø og dine behov.
Dimensjoner: B 550 x D 430 x H 245 mm
Dimensjoner ovnsrom: B 410 x D 370 x H 90 mm
Effekt: 2000 W / 230 V
Vekt: 24,15 kg
Fire til 1 rom
Ideell for pizza, brød, bakverk og gastronomiske forberedelser
Steker samtidig 4 pizzaer på 35 cm
På forespørsel ventilert rom for jevn steking
Når raskt ønsket temperatur
Gjør det mulig å kalibrere to forskjellige arbeidstemperaturer separat
Enkel å rengjøre
Dampgenerator tilgjengelig
Rom i rustfritt stål
Motstander inne i den refraktære steinen
Leveres med 12V transformator og lampeholder
Panter-serien av lagdelte bakerovner har mange modeller for produksjon i forskjellige kapasiteter. Ovner er produsert i tre typer som kan drives med diesel, naturgass og elektrisitet. Produksjonen av brød og andre bakevarer i alle varianter og størrelser skjer på en steinbunn. Steinmaterialet er spesielt utviklet for å muliggjøre helsemessig produksjon, og steinbunnen gir mulighet for baking selv ved svært høye temperaturer. De varme gassene som produseres i ovnens forbrenningskammer sirkuleres rundt bakeområdene for å varme dem opp. Bakeområdene er laget av stålplater, og det er absolutt ikke mulig for forbrenningsgassene å lekke inn i bakeområdene fra gasskanalene. Utformingen av gasskanalene og bakeområdene sikrer at den samme temperaturen oppnås under bakingen i hvert område og på hvert punkt av områdene. Takket være isoleringen av områdene er damplekkasje fra innsiden til utsiden forhindret.
Det strømfrie, kjemiske nikkelbelegget regnes som en reduksjonsmetode.
Gjenstandene som skal nikkeleres, dyppes i spesielle elektrolytter, og uten å påføre en elektrisk spenning, avsettes et nikkelbelegg på overflaten av gjenstandene. Det kjemiske nikkelbelegget kjennetegnes av en jevn lagtykkelse, selv på kompliserte deler og på innvendige flater. Kjemiske nikkelbelegg er loddefrie og ikke ferromagnetiske. I tillegg er det kjemiske nikkelbelegget hardere enn det elektrolytisk avsatte nikkelbelegget.